Aktivering af Norton Anti-Theft-tjenesten

På siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten kan du aktivere dit abonnement på Norton Anti-Theft Du skal angive produktnøglen på denne side for at aktivere abonnementet på Norton Anti-Theft. Du finder produktnøglen i den mail, du modtog som bekræftelse på købet. Du kan også logge på din Norton Account og finde produktnøglen der.

Når dit abonnement er ved at udløbe, bliver du bedt om at forny det. Hvis du ikke fornyer abonnementet, vil alle Norton Anti-Theft-funktionerne blive deaktiveret. For at kunne bruge alle funktionerne i Norton Anti-Theft, skal abonnementet fornyes.

På siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten har du følgende muligheder:

Produktnøgle

Her kan du angive produktnøglen.

Bekræft

Her kan du bekræfte produktnøglen.

Forny nu

Her kan du forny dit abonnement.

Resterende dage for abonnementet

Her kan du se, hvor mange dage der er tilbage, inden dit abonnement udløber.

Køb af en licens til Norton Anti-Theft

Visning af abonnementsoplysningerne

Brug af Nortons supportwebsted

Tilføjelse af en ekstra licens til Norton Anti-Theft

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62632291_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013