Fejl: "8504,101" vises i Norton-programmet

Fejlen kan skyldes flere ting, blandt andet skadelige filer.

Vi har set denne fejl opstå i et program kaldet RapidBoot, der er installeret i forvejen på Lenovo-computere. Hvis du har RapidBoot på din pc, skal du huske at hente og installere den nyeste version. Kontakt computerfabrikanten, hvis du har brug for yderligere hjælp.

TRIN 1

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Download Norton Power Eraser.

2. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

3. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

6. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

7. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

Hvis scanningen ikke viser trusler, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Download af Norton Bootable Recovery Tool

Download ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på en computer, der ikke er inficeret.

1. Gå ind på siden Norton Bootable Recovery Tool.

2. Klik på Download.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og gemme ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på computeren.

4. Opret et dvd- eller USB-gendannelsesmedie, som computeren kan startes fra, vha. den ISO-fil, du har downloadet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62545610_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/11/2016