Fejl: "8504,104" vises i Norton-programmet

Fejlen kan skyldes et andet sikkerhedsprogram eller en mislykket installation, da produktet blev opgraderet til en nyere version.

TRIN 1

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

TRIN 2

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

TRIN 3

Opdater grafikdriveren

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Dobbeltklik på Skærmkort i vinduet Enhedshåndtering.

4. Højreklik på HD-grafikkortet, og vælg Egenskaber.

5. Kontrollér, om driveren til grafikkortet er forældet, eller om det er den aktuelle version, på fanen Driver.

Hvis driveren er forældet, skal du opdatere den ved at downloade og installere den nyeste version af driveren til grafikkortet.

6. Vælg grafikkortet:

Ansvarsfraskrivelse :

Symantec er ikke ansvarlig for nøjagtigheden af data, meninger, råd eller udtalelser fra tredjepartswebsteder. Symantec stiller disse link til rådighed som en bekvemmelighed. Inkluderingen af sådanne link antyder ikke, at Symantec støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne sider.

7. Genstart computeren, og kontrollér, om fejlen er blevet rettet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62545568_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/11/2016