Sikkerhedsanmodning

Antispyware beskytter computeren mod sikkerhedsrisici, der kan udgøre en fare for dine personlige oplysninger.

Du bør aktivere Antispyware for at sikre, at computeren er ordentligt beskyttet. Du kan dog deaktivere Antispyware midlertidigt og angive, hvor længe den skal være deaktiveret. Når den angivne periode er gået, aktiveres funktionen automatisk igen. Symantec anbefaler, at Antispyware altid er slået til.

Sådan gør du, hvis der bliver fundet en sikkerhedsrisiko

Om at holde computeren beskyttet

Udelukkelse af sikkerhedstrusler fra scanning

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62460699_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 29/07/2014