Hvad er Norton Virus Protection Promise?

Vidste du, at ...

Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

» Flere oplysninger

Mange Norton-tilbud omfatter en ekstra fordel, der kaldes Norton Virus Protection Promise, som giver adgang til Norton-eksperter, der sammen med dig kan finde og fjerne virus, hvis du får problemer i løbet af abonnementsperioden. Hvis Symantec mod forventning ikke kan fjerne en virus fra enheden, er du muligvis berettiget til en refundering af Norton-abonnementet eller Norton-pakken (afhængigt af hvad du har købt).

Du kan finde flere oplysninger i Vilkår og betingelser.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din version.

Sådan finder du ud af, om du er omfattet af Norton Virus Protection Promise

Du kan se, om Norton Virus Protection Promise gælder for et abonnement, på fanen Tjenester, når du har logget på din Norton-konto.

1. Log på Norton-kontoen.

2. På siden Abonnementer skal du vælge abonnementet og kontrollere det for at se, om Virus Protection Promise kan vælges.

Virus Protection Promise vil være vist under YDERLIGERE FORDELE.

Sådan bruger du Norton Virus Protection Promise, hvis du har mistanke om, at computeren er inficeret

Hvis du tror, at computeren er inficeret, anbefaler vi, at du kører en komplet systemscanning med Norton-programmet. Hvis du udfører en komplet systemscanning med Norton-programmet, og det ikke løser problemet, kan du bruge Norton Power Eraser til hurtigt at finde og fjerne truslerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62458994_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/05/2018