Hvad er Norton Virus Protection Promise?

Mange Norton-tilbud omfatter en ekstra fordel, der kaldes Norton Virus Protection Promise, som giver adgang til Norton-eksperter, der sammen med dig kan finde og fjerne virus, hvis du får problemer i løbet af abonnementsperioden. Hvis Symantec mod forventning ikke kan fjerne en virus fra enheden, er du muligvis berettiget til en refundering af Norton-abonnementet eller Norton-pakken (afhængigt af hvad du har købt).

Du kan finde flere oplysninger i Vilkår og betingelser.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din version.

Sådan finder du ud af, om du er omfattet af Norton Virus Protection Promise

Du kan se, om Norton Virus Protection Promise gælder for et abonnement, på fanen Tjenester, når du har logget på din Norton-konto.

1. Log på Norton-kontoen.

2. På siden Tjenester skal du vælge abonnementet og kontrollere det for at se, om Norton Virus Protection Promise kan vælges.

Norton Virus Protection Promise vil være vist under Fordelene omfatter.

Sådan bruger du Norton Virus Protection Promise, hvis du har mistanke om, at computeren er inficeret

Hvis du tror, at computeren er inficeret, anbefaler vi, at du kører en komplet systemscanning med Norton-programmet. Hvis du udfører en komplet systemscanning med Norton-programmet, og det ikke løser problemet, kan du bruge Norton Power Eraser til hurtigt at finde og fjerne truslerne.

Hvis du tror, at computeren stadig er inficeret, eller at infektionen ikke er blevet fjernet, skal du fortsætte med nedenstående trin.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62458994_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/07/2016