Hvad er Norton Virus Protection Promise?

Virus Protection Promise omfatter en tjeneste til virusfjernelse, der foretages af en Norton-ekspert, og kan være en del af følgende kvalificerende Norton-abonnementer: Norton 360 (inkl. LifeLock), Norton Security (Standard, Deluxe, Premium), Norton Core Security Plus, Norton Small Business, Norton Internet Security, Norton AntiVirus, Norton 360 og Norton 360 Multi-Device. Hvis vi mod forventning ikke kan fjerne virussen fra din pc, Mac-computer, Android- og/eller iOS-enhed, er du muligvis berettiget til refundering af prisen for abonnementet.

Du kan finde flere oplysninger i Vilkår og betingelser.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din version.

Sådan finder du ud af, om du er omfattet af Norton Virus Protection Promise

Norton Virus Protection Promise-tilgængelighed vises under det kvalificerede abonnement på fanen Services, når du logger ind på din konto.

1. Log ind på din -konto.

2. På siden Abonnementer skal du vælge abonnementet og se, om Virus Protection Promise kan vælges.

Virus Protection Promise vil være vist under YDERLIGERE FORDELE.

Sådan bruger du Norton Virus Protection Promise, hvis du har mistanke om, at computeren er inficeret

Hvis du tror, at computeren er inficeret, anbefaler vi, at du kører en komplet systemscanning med Norton-programmet. Hvis du udfører en komplet systemscanning med Norton-programmet, og det ikke løser problemet, kan du bruge Norton Power Eraser til hurtigt at finde og fjerne truslerne.

Kør en Komplet systemscanning

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik på Scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger, og klik på Gå til.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvis du tror, at computeren stadig er inficeret, eller at infektionen ikke er blevet fjernet, skal du fortsætte til næste afsnit.

Download Norton Power Eraser, og kør en scanning (på Windows 10/8/7)

1. Download Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge Komplet systemscanning og klikke på Kør nu.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-scanningen, skal du klikke på Indstillinger og under Scan- og logindstillinger, skal du aktivere indstillingen Inkluder Rootkit-scanning (kræver en genstart af computeren) og klikke på Anvend.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Vent på, at scanningen bliver fuldført. Følg anvisningerne på skærmen.

Download Norton Power Eraser, og kør en scanning (på Windows XP/Vista)

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Norton Power Eraser holder øje med og giver besked om at downloade en eventuel ny version.

4. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

5. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

6. Vent på, at scanningen bliver fuldført. Følg anvisningerne på skærmen.

Kontakt en Norton-ekspert

Hvis din computer stadig er inficeret, skal du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62458994
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/11/2021