Fejl: "3039,65543" vises i Norton-programmet

Denne fejl kan opstå, efter du har opgraderet Norton-programmet. Download og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall for at løse problemet..

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62458003_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/04/2017