Norton Online Backup-webstedet viser ikke din computer under enheder

Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere Norton Online Backup.

TRIN 1

Afinstaller Norton Online Backup

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton Online Backup​ og derefter på Fjern eller Afinstaller på listen over installerede programmer.

4. Følge anvisningerne på skærmen for at afinstallere programmet.

TRIN 2

Geninstallation af Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Tilføj computer.

3. Markér Jeg har læst og accepterer vilkårene for tjenesten, og klik derefter på Start overførsel.

Gem installationsfilen til Norton Online Backup på skrivebordet i Windows.

4. Dobbeltklik på filen NortonOnlineBackup.exe.

Klik på Kør, hvis der vises en sikkerhedsadvarsel.

5. Klik på Installer.

Følg anvisningerne på skærmen.

6. Indtast et nyt navn i tekstfeltet Vis navn på siden Navngiv din computer. Brug ikke navnet, som du tidligere har brugt.

Hvis du vælger et nyt computernavn, kan du skelne mellem det tidligere backupsæt og det nye.

7. Klik på Ok.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62228115_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/08/2017