Kontakt supporten

Ud over at bruge vores muligheder for selvhjælp kan du kontakte en supportmedarbejder via chat eller telefon.

Supporten varierer efter område. I nogle lande skal du betale opkaldsafgifter m.v. for at komme på internettet. Du kan finde komplette oplysninger om support på:

www.norton.com/macsupport

Her er en oversigt over vores supporttilbud:

Chat

Chat med en supportmedarbejder i realtid.

Telefon

Tal med en supportmedarbejder.

Hvis du vil kontakte en supportmedarbejder, skal du besøge Symantecs supportwebsted på den følgende URL-adresse:

www.norton.com/macsupport

Muligheden for online support vises sammen med Kontakt os -linket, så du kan vælge den foretrukne type support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62156825_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 25/05/2017