Aktivering af Norton-abonnementet

Aktivering af abonnementet starter den løbende tjeneste. Hvis du ikke aktiverer abonnementet første gang, du bliver bedt om det, modtager du med jævne mellemrum en advarsel om, at Abonnementet skal aktiveres, indtil det aktiveres. Du kan aktivere abonnementet direkte i påmindelsen Aktivering påkrævet. Du kan også vælge at bruge linket Aktivér nu i hovedvinduet i Norton-programmet. Du skal have oprettet forbindelse til internettet for at kunne fortsætte. I nogle tilfælde skal du selv indtaste den PIN-kode til programmet, som du fik af in tjenesteudbyder. Det, du skal foretage dig for at aktivere programmet, kan variere afhængigt af tjenesteudbyderen. Aktiveringen tager kun et par minutter.

Aktivering af programmet fra advarslen

1. Vælg Aktivér nu i påmindelsen.

2. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere programmet.

Aktivering af programmet fra hovedvinduet

1. Klik på Aktivér nu i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på en af følgende indstillinger i det viste vindue:

• Aktivér nu

Følg vejledningen på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste programmets PIN-kode, som du fik af din tjenesteudbyder.

• Spring over

Brug denne valgmulighed til at aktivere abonnementet senere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62119769_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016