Efter aktivering starter Norton-abonnementet

Hvis din tjenesteudbyder tilbyder Norton-softwaren som en tjeneste, starter brugen af tjenesten, idet programmet aktiveres.

Du kan aktivere dit Norton-abonnement, efter at du har installeret programmet. I nogle tilfælde skal du selv indtaste den pinkode til programmet, som du fik af din tjenesteudbyder.

Det, du skal foretage dig for at aktivere programmet, kan variere afhængigt af tjenesteudbyderen.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du vælge at aktivere abonnementet senere. Du kan bruge funktionen Indtast en pinkode i hovedvinduet. I nogle tilfælde vises der advarsler, hvor du bliver bedt om at aktivere abonnementet.

Aktiveringen tager kun et par minutter. Du skal have forbindelse til internettet for at kunne aktivere abonnementet.

Hvis du ikke aktiverer abonnementet efter installationen, vil du med jævne mellemrum blive mindet om at gøre det, indtil du aktiverer abonnementet. Hvis du ikke aktiverer Norton-abonnementet inden for den tidsperiode, der er angivet i advarslerne, vil programmet ikke længere beskytte dig.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62118352_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 21/06/2016