Meddelelsen "Der er ikke knyttet nogen telefon til denne konto" vises, når jeg downloader Norton Mobile Security fra Google Play

Problemet kan opstå, hvis du ikke har logget på Google Play med den Google-konto, som er knyttet til enheden. Du kan løse problemet ved at rydde app-cachen i Google Play.

Sådan rydder du app-cachen i Google Play

1. Gå til Indstillinger via startskærmen.

2. Udfør en af følgende handlinger, afhængigt af hvilken version af operativsystemet der er på din Android-enhed:

• Tryk på Mere og derefter på Applikationsadministrator, hvis du bruger Android OS 4.3.x eller derover.

Tryk på Applikationer, hvis du bruger en Nexus-enhed.

• Tryk på Applikationsadministrator, hvis du bruger Android OS 4.0-4.2X.

• Tryk på Program og derefter på Administrer programmer, hvis du bruger Android OS 3.x eller tidligere.

3. Tryk på Administrer programmer.

4. Tryk på Google Play Store på listen over programmer.

Hvis Google Play Store ikke står på listen, skal du stryge til venstre og vælge fanen Alle. Tryk på Google Play Store på listen over apps.

5. Tryk på Ryd cache eller Ryd data.

Hvis knappen Ryd data eller Ryd cache er grå, skal du trykke på Tving til at standse for at stoppe tjenesten.

6. Afslut Programindstillinger.

7. Åbn appen Google Play Store, og log på med den Google-konto, som er knyttet til enheden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62056935_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 11/06/2014