Sådan sendes en fil manuelt til Symantec

Når der opdages en virus eller en anden risiko, sendes den automatisk til Symantec Security Response, hvor den bliver analyseret. Hvis du har deaktiveret funktionen til automatisk at indsende suspekte filer, kan du sende dem manuelt fra karantænen i Sikkerhedshistorik. Du skal have en internetforbindelse for at kunne sende et element.

Når du sender en fil til Symantec, enten automatisk eller manuelt, hjælper du med at gøre Symantec-programmet endnu mere effektivt. Du kan f.eks. sende et element, som ikke blev registreret ved en scanning, men som du mener udgør en risiko. Symantec Security Response analyserer filen. Hvis den identificeres som værende en sikkerhedsrisiko, vil en senere opdatering beskytte mod den.

Når du indsender en fil, sendes der ikke oplysninger, der kan identificere dig.

I visse tilfælde er Symantec Security Response nødt til at blokere for indsendelsen af en bestemt type filer eller for meget store filer. I så fald markeres de som Ikke indsendt i Sikkerhedshistorik.

Sådan sendes en fil manuelt til Symantec

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

2. Vælg det element, som du vil sende til Symantec, i Karantæne i vinduet Sikkerhedshistorik.

3. Klik på Indstillinger i ruden Detaljer.

4. Klik på Send til Symantec i vinduet Trussel fundet.

5. Klik på Ok i den dialogboks, der vises.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6200396_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016