Fjernelse af et element fra karantæne

Du kan konfigurere Norton til at fjerne en sikkerhedsrisiko fra computeren. Du kan bruge funktionen Gendan til at fjerne en sikkerhedsrisiko og sætte den i karantæne i Sikkerhedshistorik. Nogle programmer er afhængige af elementer, der er klassificeret som udgørende en sikkerhedsrisiko, for at kunne fungere. I så fald kan du gendanne filen, der udgør en risiko, for igen at få adgang til funktionaliteten i det program, der kræver, at risikoprogrammet køres.

Funktionen Gendan er kun tilgængelig for sikkerhedsrisici, som sættes i karantæne manuelt.

Fjernelse af et element fra karantæne

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

2. Vælg det element, som du vil fjerne, i Karantæne i vinduet Sikkerhedshistorik.

3. Klik på Gendan.

4. Klik på Ja i vinduet Gendannelse fra karantæne.

5. Klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6200383_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016