Fjernelse af et element fra Karantæne

Nogle programmer kan være afhængige af programmer, der er klassificeret som en sikkerhedsrisiko, for at kunne fungere. Programmet fungerer muligvis ikke, hvis et bestemt sikkerhedsarkiv fjernes. Alle de fjernede sikkerhedsrisici bliver automatisk backupkopieret til Sikkerhedshistorik. På denne måde giver Norton dig mulighed for at gendanne enhver risiko for igen at få adgang til funktionaliteten i et program, der kræver, at risikoprogrammet køres.

Et af de shareware- eller freeware-programmer, som du har downloadet, kan f.eks. bruge adware til at holde prisen nede. I dette tilfælde kan du vælge at tillade, at det program, der udgør en sikkerhedsrisiko, bliver på computeren, eller gendanne programmet, hvis spywarebeskyttelsen har fjernet det.

Nogle filer, der er sat i karantæne, kan desinficeres, efter at Norton har scannet dem igen. Du kan også gendanne sådanne elementer.

Hvis du gendanner et element, som udgør en risiko, i en anden mappe end den oprindelige, vil det muligvis ikke fungere korrekt. Derfor anbefales det, at du geninstallerer programmet.

Fjernelse af et element fra Karantæne

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

2. Vælg det element, som du vil gendanne, i Karantæne i vinduet Sikkerhedshistorik.

3. Klik på Indstillinger i ruden Detaljer.

4. Gør et af følgende i vinduet Trussel registreret :

• Klik på Gendan og undtag denne fil.

Denne mulighed bruges til at flytte det markerede element fra karantænen til det sted, hvor det oprindeligt var placeret, uden at rense det, og samtidig udelade elementet fra fremtidige scanninger.

• Klik på Gendan.

Denne funktion flytter det valgte emne fra karantæne til sin oprindelige placering, uden at det repareres. Denne indstilling kan kun vælges for emner, der er sat i karantæne manuelt

5. Klik på Ja i vinduet Gendannelse fra karantæne.

Hvis truslen ikke er en virus, kan du undtage den med funktionen i dette vindue. Norton registrerer ikke sikkerhedsrisici, som er undtaget fra fremtidige scanninger.

6. Vælg den mappe eller det drev, hvor du vil gendanne filen, i dialogboksen Angiv en mappe, og klik på OK.

7. Klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6200368_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016