Sådan sættes en fil i karantæne

Karantænen i Sikkerhedshistorik er et sikkert sted på computeren, hvor elementer kan isoleres, mens du bestemmer, hvad der skal gøres ved hvert element.

I Karantæne i vinduet Sikkerhedshistorik vises en liste med elementer, der er sat i karantæne. Du kan få vist navn og risikostatus for hver af de elementer, der er sat i karantæne.

Du kan manuelt tilføje et element til Karantæne i Sikkerhedshistorik. Du kan bruge Sæt i karantæne i Karantæne i vinduet Sikkerhedshistorik til at sætte de elementer, som du mener kan være inficeret, i karantæne. Handlingen påvirker ikke elementer, der allerede er sat i karantæne.

Du kan ikke tilføje en kendt God fil eller et Windows-program til Karantæne.

Sådan sættes en fil i karantæne

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

2. Klik på Sæt i karantæne i Karantæne i vinduet Sikkerhedshistorik.

3. Indtast et kort navn på elementet i feltet Beskrivelse i dialogboksen Manuel karantæne.

Testen bliver vist i karantæneoversigten, så det bør være noget det er genkendeligt.

4. Klik på Gennemse.

5. Klik på Åbn i dialogboksen Vælg fil, der skal sættes i karantæne, når du har fundet det element, som du vil tilføje.

6. Klik på Tilføj.

7. I vinduet Sikkerhedshistorik skal du klikke på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6200348_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018