Sådan viser du status for automatisk fornyelse af dit Premier-abonnement

Du kan bruge Nortons automatiske fornyelsestjeneste til automatisk at forny dit abonnement, inden det udløber. Du kan framelde dig denne tjeneste når som helst og undgå automatisk fornyelse og fakturering i fremtiden.

Sådan kan du se eller redigere statussen for automatisk fornyelse af dit abonnement på Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på fanen FORÆLDRE, og klik derefter på tandhjulet på din profil.

3. Klik på fanen Mit abonnement for at se statussen for automatisk fornyelse.

4. Du kan starte eller stoppe den automatiske fornyelsestjeneste ved at flytte skydeknappen Til/fra til Fra eller Til.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v61883055_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 13/07/2018