Visning af statussen for automatisk fornyelse af dit Premier-abonnement

På Norton Family-webstedet kan du logge på Norton Family og undersøge statussen for den automatiske fornyelsestjeneste under Administrer konto. Når du abonnerer på Norton Family Premier, bliver du automatisk tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Du kan også deaktivere den automatiske fornyelsesfunktion til enhver tid, hvis du ikke vil have Symantec til automatisk at forny dit abonnement på Norton Family Premier. Du kan få vist statussen for automatisk fornyelse af dit Premier-abonnement i området Mit abonnement.

Du kan også undersøge statussen for automatisk fornyelse med din Android-enhed.

Sådan bruger du Norton Family-webstedet til at se statussen for automatisk fornyelse af dit Premier-abonnement

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Klik på dit profilikon på siden Konfigurer Family under Forældre.

4. På siden Profilindstillinger skal du klikke på Mit abonnement. Din status for automatisk fornyelse er aktiv, hvis skydeknappen Til/Fra står på Til.

Om Norton Family Premier

Opgradering af din Norton Family-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v61883055_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016