Om at få refunderet pengene for Premier-abonnementet

Dit Norton Family Premier-abonnement omfatter en 60 dages ubetinget returret med alle pengene tilbage. Du kan annullere dit Premier-abonnement og få pengene tilbage i 60 dage. Du skal kontakte en medarbejder fra din lokale kundeservice, hvis du ønsker at få pengene tilbage.

Når tilbagebetalingen er behandlet, kan du fortsætte med at bruge tjenesten Norton Family, men du kan ikke få adgang til Premier-funktionerne i Norton Family.

Afmelding af Norton Family Premier-tjenesten.

Afinstallation af Norton Family-klienten eller -appen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v61883052_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016