Afmelding af Norton Family Premier-tjenesten.

Med et Norton Family Premier-abonnement får du 60 dages ubetinget returret med alle pengene tilbage. Hvis du afmelder tjenesten Norton Family Premier inden for 60 dage, har du ret til at få pengene tilbage for dit Premier-abonnement. Kontakt kundesupport for at få pengene tilbage.

Hvis du ikke er inden for den 60-dages periode, og du ønsker at afslutte tjenesten, kan du følge disse procedurer for at fjerne indstillingerne og dine børns historik, som er gemt i tjenesten.

Skulle du på et senere tidspunkt igen ønske at tegne et Norton Family-abonnement, skal du oprette et nyt abonnement for ved hjælp af dine brugeroplysninger til din Norton Account. Tjenesten beder dig om at konfigurere dine børn og derpå geninstallere Norton Family-klienten. Da du tidligere har fravalgt tjenesten og nu opretter et nyt Norton Family-abonnement, viser tjenesten ingen tidligere historik fra dit tidligere abonnement.

Hvis du ikke længere ønsker at benytte den GRATIS version af Norton Family, skal du fjerne Norton Family-klienten på dit barns computer. For at fjerne Norton Family-klienten på dit barns computer(e) skal du gå hen til hver enkelt computer og afinstallere Norton Family-klienten.

Sådan afmeldes tjenesten Norton Family Premier

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Klik på dit profilikon på siden Konfigurer Family under Forældre.

4. På siden Profilindstillinger skal du klikke på Afmeld Norton Family-tjeneste. Indtast adgangskoden til din Norton Family-konto i anmodningen, der vises.

5. Klik på OK.

6. Afinstaller Norton Family-klienten fra hver enhed.

Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Registrering til Norton Family

Afinstallation af Norton Family-klienten eller -appen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v61882932_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016