Meddelelsen "Enheden er låst, fordi SIM-kortet mangler"

Dette problem kan opstå, hvis SIM-kortet ikke kan oprette forbindelse til mobiloperatøren, eller hvis der ikke er et tilgængeligt netværk. Kontrollér, at SIM-kortet er sat rigtigt i mobilenheden, og at det er aktiveret.

Du kan låse enheden op via portalen Mit Norton.

Oplåsning af enheden

1. Log på Norton.

2. Vælg den låste enhed.

3. Klik på Fjern skærmlås under Administrer funktionerne i Norton Anti-Theft.

Hvis du vil oprette en Norton-konto, skal enheden have forbindelse til internettet. Mobilenheden er nu låst op.

I Android version 6.x og ældre versioner kan du med funktionen Fjern skærmlås fjerne enhedens skærmlås permanent, så du skal konfigurere skærmlåsen igen vha. Norton Mobile Security.

Funktionen Fjern skærmlås understøttes ikke i Android version 7.x og nyere versioner. Du skal være sikker på, at du kan huske pinkoden til enhedens lås, så du kan låse den op.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v61782489_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 23/08/2018