Meddelelsen "Enheden er låst, fordi SIM-kortet mangler" vises, selvom der er sat et SIM-kort i Android-enheden.

Dette problem kan opstå, hvis SIM-kortet ikke kan oprette forbindelse til mobiloperatøren, eller hvis der ikke er et tilgængeligt netværk. Kontrollér, at SIM-kortet er sat rigtigt i mobilenheden, og at det er aktiveret.

Du kan låse enheden op ved at indtaste den firecifrede adgangskode. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du finde den på Norton Mobile Security-webstedet.

Oplåsning af enheden

1. Log på webstedet for Norton Mobile Security med din mailadresse og adgangskode.

2. Vælg den enhed, der er låst.

3. I øverste højre hjørne af Norton Mobile Security-webstedet vises den firecifrede adgangskode.

4. Notér adgangskoden, og brug den til at låse enheden op.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v61782489_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 09/02/2016