Manuel kørsel af LiveUpdate

Norton-programmet downloader regelmæssigt de nyeste opdateringer af virusdefinitioner og programopdateringer fra Symantecs servere. Med definitionsopdateringerne beskyttes din computer mod de seneste virus og sikkerhedstrusler. Disse opdateringer hentes og installeres på Symantec-programmerne vha. Norton-teknologi.

Som standard downloader og installerer Norton-programmet automatisk de nyeste definitions- og programopdateringer regelmæssigt fra Symantecs servere. Du kan imidlertid også downloade opdateringerne manuelt fra Symantecs servere vha. Norton-programmet.

Nogle programopdateringer kræver muligvis, at du genstarter computeren, når du har installeret dem.

Manuel kørsel af LiveUpdate

• Klik på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v61412224_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016