LiveUpdate

Norton-programmet henter automatisk de nyeste definitions- og programopdateringer regelmæssigt fra Symantecs servere vha. din internetforbindelse. Med definitionsopdateringerne beskyttes computeren mod de seneste virus og ukendte sikkerhedstrusler.

Det tager ikke lang tid for Norton-programmet at downloade og behandle de nye virusdefinitioner og programopdateringer. For at sikre at din Mac-computer er opdateret med de nyeste program- og definitionsopdateringer, kører Norton-programmet automatisk LiveUpdate hver 2. time.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v61260769_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2017