Fejlmeddelelsen "Hvis du vil installere programmet på en alternativ måde ..." vises ved installation af Norton Internet Security

Dette problem kan opstå, hvis der er et problem med konfigurationsfilen, eller hvis den er beskadiget.

Du kan løse problemet ved at downloade og installere Norton igen.

Hvis du har fået Norton fra din tjenesteudbyder, kan du læse Download og installer Norton fra din tjenesteudbyder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v61257959_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/08/2017