Sådan fortryder du tidligere reparationssessioner vha. Norton Power Eraser

Du kan fortryde reparationssessioner, som blev udført i tidligere kørte Norton Power Eraser-scanninger.

Fortrydelse af tidligere reparationssessioner

1. Start Norton Power Eraser.

2. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

3. Klik på ikonet Fortryd tidligere rettelse i vinduet Norton Power Eraser.

4. Du kan få flere oplysninger om en tidligere reparationssession ved at klikke på Vis ved siden af den pågældende session.

Vælg reparationen, som du vil fortryde på listen Tidligere reparationssessioner, og klik på Næste.

5. Du kan gendanne elementer, som er blevet fjernet i den valgte session ved at klikke på Fortryd.

Alle elementerne i den valgte reparationssession gendannes, herunder truslerne. Hvis du vil fjerne nogle af de nyligt gendannede filer, skal du køre en scanning og kun vælge filer, som skal fjernes.

6. Kik på Genstart nu for at afslutte gendannelsen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60759267_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/01/2015