Visning af oplysninger om angrebssignaturer

Beskyttelse mod sårbarheder bruger en hyppigt opdateret liste over signaturer til at registrere kendte angreb. Du kan få vist listen over signaturer eller finde oplysninger om en bestemt signatur på webstedet Symantec Security Response.

Der åbnes en webbrowser, hvor der vises oplysninger fra Symantecs websted om signaturen.

Visning af oplysninger om en signatur

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. Klik på fanen Signaturer i vinduet Beskyttelse mod sårbarheder.

5. Vælg den signatur, som du vil vide mere om, på listen Signaturer.

6. Klik på Flere oplysninger.

Oplysningerne om den valgte signatur vises på en ny webside.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6059696_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016