Aktivering eller deaktivering af beskyttelse mod sårbarheder

Du kan vælge, om du vil beskytte din Mac mod trusler, der kan påvirke din Mac-computers sårbarheder.

Som standard er Beskyttelse mod sårbarheder aktiveret. Symantec anbefaler, at du lader indstillingen Beskyttelse mod sårbarheder være aktiveret for at beskytte din Mac mod eventuelle skadelige angreb.

Aktivering eller deaktivering af beskyttelse mod sårbarheder

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. I rækken Beskyttelse mod sårbarheder skal du flytte skydeknappen til positionen Fra eller Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6059647_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016