Konfiguration af indstillinger for Identity Safe

Indstillingerne for Identity Safe giver dig mulighed for at administrere indstillingerne for eksport, sikkerhed og websurfing.

Konfiguration af indstillinger for Identity Safe

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Norton Identity Safe skal du klikke på ikonet Indstillinger, der findes nederst i vinduet.

3. Indtast adgangskoden til din Identity Safe i vinduet Boksen er lukket.

Hvis du ikke har oprettet en boks endnu, kan du logge på med legitimationsoplysningerne til Norton-kontoen og oprette en boks.

4. Klik på fanerne for at få vist eller ændre indstillingerne for Generelt, Import/eksport, Sikkerhed eller Websurfing.

5. Efter at du har foretaget ændringer på fanen, skal du klikke på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6059559_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016