Konfiguration af Password Manager-indstillinger

Indstillingerne for Password Manager giver dig mulighed for at administrere indstillingerne for eksport, sikkerhed og websurfing.

Konfiguration af Password Manager-indstillinger

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Indtast adgangskoden til Password Manager i vinduet Boksen er lukket.

Hvis du ikke har oprettet en boks endnu, kan du logge på med legitimationsoplysningerne til Norton-kontoen og oprette en boks.

5. Klik på fanerne for at få vist eller ændre indstillingerne for Generelt, Import/eksport, Sikkerhed eller Websurfing.

6. Efter at du har foretaget ændringer på fanen, skal du klikke på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6059559_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018