Funktionerne i Norton Password Manager

Password Manager hjælper dig med at holde styr på dine loginoplysninger og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner.

Følgende funktioner i Password Manager sørger for en sikker opbevaring af dine følsomme oplysninger:

Loginoplysninger

Lagrer loginoplysninger, f.eks. legitimationsoplysningerne til din netbank, bruger-id'et til din mailkonto og adgangskode.

Adresser

Gemmer dine personlige oplysninger som f.eks. navn, fødselsdato, postadresse, mailadresse og telefonnumre.

Tegnebog

Gemmer økonomiske oplysninger som f.eks. oplysninger om kreditkort og bankkonti og detaljer om kreditbetalinger.

Noter

Gemmer tekst, der indtastes, til brug for senere referencer.

Ud over at være et opbevaringssted for følsomme oplysninger har Password Manager følgende funktioner:

• Beskytter dig mod identitetstyveri, når du udfører onlinetransaktioner.

• Giver dig mulighed for nemt at administrere flere sæt kreditkortoplysninger.

• Beskytter de data, du gemmer på computeren.

Ved at gemme dine data i en lokal boks kan du forhindre, at dine følsomme Password Manager-data på computeren bliver misbrugt. En lokal boks er specifik for den pågældende Windows-brugerkonto på computeren.

• Det er en nem måde at transportere dine Password Manager-data, når du er på farten.

Når du gemmer dine data i en cloudboks, har du adgang til de fortrolige oplysninger i Password Manager fra alle computere, hvor Norton er installeret, og via Password Manager-webstedet.

Når du har installeret Norton, bliver du bedt om at føje Norton-værktøjslinjen til browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Norton-værktøjslinjen har følgende komponenter:

• Norton Safe Search

• Indikatoren Safe Web

• Menuen Boksen er åben/Boks lukket

Du kan læse mere om, hvordan man føjer Norton-browserudvidelser til webbrowseren i Tilføjelse af Norton-browserudvidelser.

Når du har loginoplysninger i Password Manager, viser menuen Boksen er åben hele listen med loginoplysninger, der er lagret i Password Manager. I stedet for at du skal gå ind på et websted og angive loginoplysninger, kan du klikke direkte på et login fra en liste, du har gemt, for at få adgang til webstedet.

Hvis du deaktiverer Password Manager, kan du ikke få adgang til loginoplysningerne og Password Manager-funktionerne via Norton-værktøjslinjen.

Du kan få adgang til Password Manager, selv når abonnementet er udløbet. Det kan dog være, at produktet ikke registrerer de seneste angreb, da virusdefinitionen ikke opdateres efter produktudløb. Derfor er det ikke sikkert at surfe på internettet, efter at Norton er udløbet, da du er sårbar over for tyveri online og phishing-angreb.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6059553_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/08/2018