Norton Identity Safe

Identity Safe hjælper dig med at administrere dine identiteter og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner.

Følgende funktioner i Identity Safe sørger for en sikker opbevaring af dine følsomme oplysninger:

Loginoplysninger

Lagrer loginoplysninger, f.eks. legitimationsoplysningerne til din netbank, bruger-id'et til din mailkonto og adgangskode.

Adresser

Gemmer dine personlige oplysninger som f.eks. navn, fødselsdato, postadresse, mailadresse og telefonnumre.

Tegnebog

Gemmer økonomiske oplysninger som f.eks. oplysninger om kreditkort og bankkonti og detaljer om kreditbetalinger.

Noter

Gemmer tekst, der indtastes, til brug for senere referencer.

Ud over at være et opbevaringssted for følsomme oplysninger har Identity Safe følgende funktioner:

• Beskytter dig mod identitetstyveri, når du udfører onlinetransaktioner.

• Giver dig mulighed for nemt at administrere flere sæt kreditkortoplysninger.

• Det er en nem måde at transportere dine Identity Safe-data, når du er på farten.

Når du gemmer dine data med en boks i skyen, har du adgang til de fortrolige oplysninger i Identity Safe fra alle computere, hvor Norton er installeret, eller via en Identity Safe-webside.

Når du har installeret Norton, bliver du bedt om at føje Norton-værktøjslinjen til browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Norton-værktøjslinjen har følgende komponenter:

• Norton Safe Search

• Indikatoren Safe Web

• Menuen Boksen er åben/Boks lukket

• Del via

• Indstillinger for Norton-værktøjslinjen (...)

Du kan læse mere om, hvordan man føjer Norton-browserudvidelser til webbrowseren i Tilføjelse af Norton-browserudvidelser.

Når du har loginoplysninger i Identity Safe, vises hele listen med loginoplysninger, der er gemt i Identity Safe, i menuen Boksen er åben. I stedet for at du skal gå ind på en webside og indtaste login-oplysninger, kan du klikke direkte på et login fra en liste, du har gemt, for at få adgang til siden.

Hvis du deaktiverer Identity Safe, kan du ikke få adgang til loginoplysningerne og funktionerne til Identity Safe fra Norton-værktøjslinjen.

Du kan få adgang til Identity Safe, selv når programmet er udløbet. Det kan dog være, at produktet ikke registrerer de seneste angreb, da virusdefinitionen ikke opdateres efter produktudløb. Derfor er det ikke sikkert at surfe på internettet, efter at Norton er udløbet, da du er sårbar over for tyveri online og phishing-angreb.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6059553_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016