Norton Phishing-beskyttelse

Med Beskyttelse mod phishing beskyttes du mod at besøge usikre websteder. Når Beskyttelse mod phishing er aktiveret, analyserer Anti-phishing-komponenten sikkerhedsniveauet for de websteder, som du besøger. Anti-phishing blokerer også adgangen til websteder, der er kendt for at være bedrageriske.

Indikatoren Norton-sikkerhed for websted i browseren viser, om webstedet, du besøger, er sikkert.

Norton-browserudvidelserne føjes til dine browsere, første gang du starter Firefox-, Safari- eller Chrome-browseren, efter du har installeret Norton-programmet.

Indikatoren Norton-sikkerhed for websted viser alle Norton-godkendte websider som Norton Secured. Webstedshackere efterligner ofte virksomheders websteder for at oprette websteder, som bruges til bedrageri. Norton-programmet identificerer disse bedrageriske websteder. De godkendte websteder kategoriseres som Webstedet er godkendt. Sådanne websteder tilhører som regel større finansielle institutioner eller onlinebutikker med sider, hvor du skal angive personlige oplysninger.

Symantec analyserer siderne på disse websteder og kontrollerer, om de tilhører den virksomhed, som de giver sig ud for at repræsentere. Du kan dermed være sikker på, at dine oplysninger rent faktisk sendes til den virksomhed, som du har i sinde at sende dem til.

Hvis du mener, at Symantecs evaluering af sikkerheden er forkert, kan du rapportere webstedet til Symantec for at få en reevaluering. Du kan f.eks. besøge et af de websteder, hvor du ofte handler, og Beskyttelse mod phishing viser, at webstedet er usikkert. Du kan anmelde webstedet til Symantec og bede om at få det evalueret igen.

Du kan vælge Send hele URL-adressen, når en mistænkelig webside opdages i vinduet Safe Web, hvis du vil sende den mistænkelige websides fulde URL-adresse til Symantec.

Selvom du deaktiverer indstillingen Aktivér Norton Phishing-beskyttelse, beskytter Norton-programmet dig mod internettrusler ved hjælp af Norton Safe Web. Men du kan ikke sende evalueringen af websiden til Symantec.

Funktionen Norton Phishing-beskyttelse understøttes af webbrowserne Firefox, Safari og Chrome.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6052153_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016