Velkommen til Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft kan bruges til at beskytte din enhed og få den igen, hvis den bliver væk eller stjålet. Hvis din enhed bliver væk eller stjålet, kan Norton Anti-Theft bruges til at:

• Spore enhedens placering.

• Tage billeder med enhedens kamera.

• Fjernlåse enheden for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

For at kunne bruge Norton Anti-Theft skal du først installere Norton Anti-Theft-agenten på enheden. Norton Anti-Theft-agenten er et program, som bruges til at overvåge og spore din enhed. Du kan hente Norton Anti-Theft-agenten på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft. Du skal logge på Norton Anti-Theft-webstedet ved hjælp af loginoplysningerne til Norton Account for at hente og installere Norton Anti-Theft-agenten. Du skal bruge de brugeroplysninger til din Norton Account, som du brugte på købstidspunktet, til at installere agenten.

Når du har installeret agenten, kan du administrere beskyttelsen af din enhed, uanset hvor du er og fra enhver kompatibel enhed med internetforbindelse.

Om Norton Anti-Theft

Systemkrav for Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Adgang til Norton Anti-Theft

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Installation af Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen

Om administration af enheder

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.