Fjernelse af en enhed fra Norton Anti-Theft

Du kan fjerne en enhed fra Norton Anti-Theft når som helst. Hvis du fjerner en enhed via Norton Anti-Theft-webstedet, kan du ikke spore enheden, hvis den bliver væk eller stjålet.

Når du fjerner en enhed fra Norton Anti-Theft-webstedet, afinstalleres Norton Anti-Theft-agenten ikke på enheden. Hvis du vil fjerne Norton Anti-Theft-agenten på din enhed, skal du afinstallere agenten manuelt. Produktnøglen deaktiveres imidlertid ikke. Når du fjerner en enhed fra Norton Anti-Theft, bliver enhedens navn fjernet fra Norton Anti-Theft-webstedet. Alle oplysninger for enheden, f.eks. sporet placering og billeder, som er taget med den, fjernes permanent og kan ikke hentes igen.

Sådan fjernes en enhed fra Norton Anti-Theft

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for den enhed, du vil fjerne.

3. Klik på ikonet Fjern enhed ud for enhedens navn.

4. Klik på Slet i dialogboksen, hvor du skal bekræfte handlingen.

Om administration af enheder

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Installation af Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60425811_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013