Sådan låses en enhed op

Når du får enheden igen, kan du bruge koden til at låse enheden op til at aktivere enhedens almindelige tilstand igen. Hvis du har glemt låsekoden, kan du logge på Norton Anti-Theft-webstedet og låse enheden op ved hjælp af funktionen Fundet. Når du låser enheden op på Norton Anti-Theft-webstedet, behøver du ikke låsekoden.

Når du låser enheden op, udføres de følgende handlinger vha. Norton Anti-Theft:

• Enhedens placering overvåges fortsat. Når enhedens almindelige tilstand er aktiveret, rapporteres dens placering som standard, hver gang der er gået 1 time. Du kan også indstille den tid, der går mellem hver rapportering af enhedens placering, til 3, 6, 12 eller 24 timer.

• Der tages ikke længere automatisk billeder med enheden. Du kan dog stadig bruge funktionen Tag et billede til at tage billeder efter behov.

• Enheden låses op.

Sådan låses en enhed op vha. koden til at låse den op

1. Indtast låsekoden i feltet Låsekode på enheden.

2. Klik på Lås op.

Sørg for at ændre enhedens status til Fundet på Norton Anti-Theft-webstedet.

Sådan låses en enhed op på Norton Anti-Theft-webstedet

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på den enhed, du vil låse op.

3. På den side, som vises, skal du klikke på Fundet.

Angivelse af, at enheden er fundet

Om administration af enheder

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Låsning af en enhed

Deaktivering af en computer

Sådan låses en deaktiveret computer op

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60425797_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013