Angivelse af, at enheden er fundet

Når du angiver, at enheden er fundet, udføres de følgende handlinger vha. Norton Anti-Theft:

• Enhedens placering overvåges.

• Der tages ikke længere automatisk billeder med enheden.

• Enheden låses op.

Når du får enheden igen, kan du bruge koden til at låse enheden op til at aktivere enhedens almindelige tilstand igen. Du kan også logge på Norton Anti-Theft-webstedet for at låse enheden op. Når du låser enheden op på Norton Anti-Theft-webstedet, behøver du ikke låsekoden.

Sådan angiver du, at enheden er fundet

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for enheden.

3. På den side, som vises, skal du klikke på Fundet.

Låsning af en enhed

Om administration af enheder

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Sådan låses en enhed op

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60425482_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013