Om Norton Anti-Theft-webstedet

Norton Anti-Theft kan bruges til at administrere beskyttelsen af din enhed. Det kan bruges til at spore din enhed, hvis den bliver væk eller stjålet. For at kunne bruge Norton Anti-Theft skal du først oprette en Norton Anti-Theft-konto. Hvis du allerede har en Norton Account, kan du bruge loginoplysningerne til denne konto til at logge på Norton Anti-Theft-webstedet.

Der er følgende funktioner på Norton Anti-Theft-webstedet:

Find enhed

Bruges til at få vist oplysninger om enhedens placering.

Norton Anti-Theft viser din enheds ti seneste placeringer på et kort.

Du kan se følgende:

• Hvor er den?

Omtrentlig adresse og geografisk placering for enheden.

• Hvornår?

Den tid, der er gået siden den seneste rapportering af enhedens geografiske placering.

Hvis den adresse, som vises i Norton Anti-Theft, er forkert, kan du bruge indstillingen Klik her til at opdatere din adresse.

Du kan bruge funktionen Lås enheden til at låse eller deaktivere enheden. Når du låser din enhed, ændres dens status, så den anses for at være mistet.

Funktionen Deaktiver enheden kan kun bruges til computere med Intel Anti-Theft-chipsættet.

Når enheden har status som værende mistet, udføres de følgende handlinger vha. Norton Anti-Theft:

• Enheden låses for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

• Enhedens placering overvåges hvert femte minut, så enheden spores meget nøjagtigt.

• Der tages automatisk billeder med enheden.

Du kan bruge funktionen Fundet til at angive, at enheden er fundet, så enhedens almindelige tilstand aktiveres igen. Når du angiver, at enheden er fundet, udføres de følgende handlinger vha. Norton Anti-Theft:

• Enhedens placering overvåges stadig, men ikke lige så tit.

• Der tages ikke længere automatisk billeder med enheden. Du kan dog stadig bruge funktionen Tag et billede til at tage billeder efter behov.

• Enheden låses op.

Funktionen Fundet vises kun, når du har låst enheden.

Smugkig

Her kan du se de billeder, der er taget.

Når du låser enheden, tages der automatisk et billede med enheden hvert tiende minut vha. Norton Anti-Theft. Når enheden ikke er rapporteret som mistet eller stjålet i normal tilstand, kan du bruge funktionen Tag et billede til at tage billeder efter behov.

Du kan kun tage billeder med en enhed, som har et webkamera.

Om Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Adgang til Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om administration af enheder

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60425430_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013