Download og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Norton Remove and Reinstall-værktøjet hjælper dig med at afinstallere og geninstallere Norton på Microsoft Windows-operativsystemer. Når du kører værktøjet, afinstallerer det Norton, der i øjeblikket er installeret, og genstarter din computer. Når computeren har genstartet, downloades værktøjet automatisk og installerer den nyeste version af Norton. Hvis du har nogen problemer, der relaterer sig til Norton efter computerens genstart, kan du læse Download Norton på din enhed.

Norton Remove and Reinstall-værktøjet kan bruges til følgende:

• Fjern det nuværende produkt, og installation af den nyeste version af Norton igen

• Fjern Norton fuldstændigt (Norton bliver automatisk installeret igen)

Fjern og geninstallerer Norton

Hvis Norton Family eller Norton Secure VPN er installeret, skal du afinstallere dem, før du kører Norton Remove and Reinstall-værktøjet.

Afinstaller Norton Family fra din enhed

Afinstaller Norton Secure VPN

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Hvis Norton-softwaren er blevet installeret af din tjenesteudbyder, kan du muligvis kun se valgmuligheden Fjern.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton. Hvis du har nogen problemer, der relaterer sig til installation af Norton efter computerens genstart, kan du læse Download Norton på din enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v60392881
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/09/2019