Meddelelsen "Aktiveringen mislykkedes. Kontrollér, at du har indtastet aktiveringskoden korrekt..." vises, når jeg aktiverer Norton Utilities 15.0

Fejlen kan opstå, hvis aktiveringskoden eller brugeroplysningerne, som indtastes, er forkerte.

Sådan finder du aktiveringskoden

• Aktiveringskoden til Norton Utilities 15.0 er en alfanumerisk kode på 32 tegn. Hvis du vil finde aktiveringskoden, skal du gøre ét af følgende:

• Hvis du har købt Norton Utilities på en cd, kan du finde aktiveringskoden på bagsiden af startvejledningen i kassen til cd'en.

• Hvis du har købt og hentet Norton Utilities online, kan du finde aktiveringskoden i den mail, du modtog som bekræftelse, da du købte Norton Utilities 15.0.

Aktiver Norton Utilities

Kontrollér, at Norton Utilities 15.0 er installeret på computeren. Aktiveringskoden til Norton Utilities 15.0 kan ikke bruges til tidligere versioner af Norton Utilities.

1. Start Norton Utilities.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

2. Klik på Aktivér nu i øverste højre hjørne af vinduet.

3. Indtast dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden.

4. Klik på Aktivér nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60361937_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 08/10/2012