Sådan gives adgang til beskyttede filer for Mac OS X-programmer

Du kan aktivere indstillingen Giv Mac OS X adgang til mine beskyttede arkiver for at tillade, at Mac OS X-programmer som Finder og Spotlight får adgang til dine beskyttede arkiver uden forudgående meddelelse. Denne indstilling gør det muligt at kopiere, flytte, omdøbe eller slette beskyttede arkiver med programmer som Finder og Spotlight.

Når du aktiverer indstillingen Giv Mac OS X adgang til mine beskyttede arkiver, kan Mac-operativsystemets processer i baggrunden også få adgang til dine beskyttede arkiver uden forudgående meddelelse.

Sådan gives adgang til beskyttede filer for Mac OS X-programmer

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Arkivbeskyttelse i ruden i venstre side.

3. Klik på symbolet for indstillinger i rækken File Guard.

4. Vælg Giv Mac OS X adgang til beskyttede arkiver i vinduet File Guard.

5. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6034701_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016