Sådan fjernes filer fra File Guard

Du kan til enhver tid fjerne de arkiver, der er føjet til listen Beskyttede arkiver. Hvis du fjerner de beskyttede arkiver, stopper Arkivbeskyttelse med at beskytte arkiverne med dine følsomme oplysninger mod uautoriseret adgang. Derefter kan du føje arkiverne til listen Beskyttede arkiver, så de igen beskyttes.

Sådan fjernes filer fra File Guard

1. Klik på Åbn Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Arkivbeskyttelse i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Arkivbeskyttelse.

5. Vælg de arkiver, der skal fjernes, på listen Beskyttede arkiver.

Hvis du vil vælge flere emner, skal du bruge Skift-klik eller Kommando-klik.

6. Klik på Fjern arkiv(er).

7. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6034687_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016