Deaktivering eller aktivering af Beskyttelse mod phishing

Med Beskyttelse mod phishing beskyttes du mod at besøge usikre websteder. Med denne funktion analyseres sikkerhedsniveauet for alle de websteder, du besøger. Med Beskyttelse mod phishing blokeres navigation også på skadelige websteder.

Du kan aktivere eller deaktivere Phishing-beskyttelse i vinduet Safe Web.

Deaktivering eller aktivering af Beskyttelse mod phishing

1. Klik på Åbn Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Safe Web i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Safe Web.

5. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Safe Web :

• Hvis du vil deaktivere Norton Phishing-beskyttelse, skal du fravælge afkrydsningsfeltet Aktivér Norton Phishing-beskyttelse.

• Hvis du vil aktivere Norton Phishing-beskyttelse, skal du vælge afkrydsningsfeltet Aktivér Norton Phishing-beskyttelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6014794_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016