Sådan føjes filer til File Guard

Arkivbeskyttelse hjælper med at beskytte de arkiver, der bruges til at arkivere følsomme oplysninger herunder oplysninger om kreditkort og cpr.-nummer. Arkivbeskyttelse beskytter følsomme oplysninger mod uautoriseret adgang. Du skal aktivere funktionen Arkivbeskyttelse for at føje arkiver til listen Beskyttede arkiver.

Vinduet Arkivbeskyttelse kan bruges til følgende:

• Tilføj de arkiver, der skal beskyttes mod uautoriseret adgang.

• Fjern de arkiver, der allerede er beskyttet.

• Aktivere eller deaktivere adgang til dine beskyttede arkiver via Mac OS X-programmer som Finder og Spotlight.

• Aktivere eller deaktivere beskeder om blokering af adgang til et beskyttet arkiv.

Sådan føjes filer til File Guard

1. Klik på Åbn Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Arkivbeskyttelse i ruden i venstre side.

4. Klik på symbolet for indstillinger i rækken File Guard.

5. Gør ét af følgende i vinduet File Guard :

• Træk individuelle arkiver til listen Beskyttede arkiver, og slip dem.

• Klik på Tilføj arkiv(er), og vælg så enkelte arkiver eller mapper.

6. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6014680_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016