Deaktivering eller aktivering af File Guard

Når du deaktiverer funktionen Arkivbeskyttelse, stoppes beskyttelsen af de arkiver, der er føjet til listen Beskyttede arkiver. Arkiver, der er føjet til listen Beskyttede arkiver, slettes ikke. Hvis du senere aktiverer funktionen Arkivbeskyttelse, beskyttes de arkiver, der er føjet til listen Beskyttede arkiver.

Du kan aktivere og deaktivere funktionen File Guard i vinduet Avanceret.

Funktionen File Guard er som standard slået fra, når du har installeret Norton-programmet. Symantec anbefaler dog, at File Guard er aktiveret, så dine følsomme data er beskyttet mod identitetstyveri.

Deaktivering eller aktivering af File Guard

1. Klik på Åbn Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I venstre rude skal du klikke på File Guard og flytte skydeknappen File Guard for at slå det til eller fra.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6014677_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016