Administration af de billeder, der er taget

Når du låser enheden, tages der automatisk et billede hvert tiende minut vha. Norton Anti-Theft. På Norton Anti-Theft-webstedet vises der op til ti billeder ad gangen. Hvis der allerede er ti billeder, udskiftes de ældste billeder med de nyeste. Du skal logge på Norton Anti-Theft-webstedet for at se billederne. Når enheden ikke er låst, kan du bruge funktionen Tag et billede til at tage billeder efter behov.

For ikke at miste vigtige billeder kan du gemme billederne på den lokale harddisk.

Sådan kan du se billederne

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for enheden.

3. Klik på Smugkig i venstre rude.

Sådan gemmer du et billede

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for enheden.

3. Klik på Smugkig i venstre rude.

4. Klik på ikonet under det billede, som du ønsker at gemme.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sletter du et billede

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for enheden.

3. Klik på Smugkig i venstre rude.

4. Klik på ikonet slet under billedet, som du ønsker at slette.

5. Klik på Slet i dialogboksen, hvor du skal bekræfte handlingen.

Om administration af enheder

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60025394_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013