Visning af en enheds placering

Du kan se enhedens seneste kendte geografiske placeringer på kortet. Norton Anti-Theft bruger Norton Anti-Theft-agenten til at spore enheden, og der vises følgende oplysninger:

• Omtrentlig adresse og geografisk placering for enheden.

• Den tid, der er gået siden den seneste rapportering af enhedens geografiske placering.

Norton Anti-Theft viser din enheds ti seneste placeringer på et kort.

Sådan kan du se en enheds placering

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for enheden.

3. Klik på Find enhed.

Om administration af enheder

Sådan opdateres en enheds placering på Norton Anti-Theft-webstedet

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v60025355_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013