Om tilføjelse af en enhed

Norton Anti-Theft bruger Norton Anti-Theft-agenten til at beskytte din enhed, hvis den bliver væk eller stjålet. Du skal logge på Norton Anti-Theft-webstedet via den enhed, som du ønsker at sikre, og derefter hente og installere Norton Anti-Theft-agenten. Hvis du under installationen bliver bedt om det, skal du angive loginoplysningerne til Norton Anti-Theft. Når du har installeret Norton Anti-Theft-agenten på en enhed, bliver den automatisk føjet til Norton Anti-Theft-webstedet.

Når du har installeret Norton Anti-Theft-agenten, kan du spore enheden på Norton Anti-Theft-webstedet ved hjælp af enhver kompatibel enhed med internetforbindelse.

Systemkrav for Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60025341_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013