Køb af en licens til Norton Anti-Theft

Du kan købe en licens til Norton Anti-Theft på Norton Anti-Theft-webstedet. Du kan købe en licens på én af følgende måder:

• På startsiden i Norton Anti-Theft.

• På siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten.

Dit køb i Nortons onlinebutik gemmes automatisk i din Norton Account. Hvis du ikke har en Norton Account, oprettes der en ny konto, når du gennemfører dit køb. Den adgangskode, du angiver, bruges til din nye Norton Account. Hvis du allerede har en adgangskode, men ikke kan huske den, kan du gennemføre købet med en ny adgangskode. Næste gang du logger på din Norton Account, skal du bekræfte købet. Du kan genoprette din adgangskode på loginsiden.

Sådan køber du en licens på startsiden i Norton Anti-Theft

1. Åbn webbrowseren, og gå til: http://antitheft.norton.com

2. Klik på Køb nu.

3. På siden Indkøbsvogn skal du angive det ønskede antal i feltet Antal.

4. Bekræft ordren, og klik på Fortsæt til sikker betalingsside.

5. På siden Fakturerings- og betalingsoplysninger skal du angive dine fakturerings- og betalingsoplysninger.

6. Klik på Fortsæt for at gennemføre ordren.

Sådan køber du en licens på siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten

1. Åbn webbrowseren, og gå til: http://antitheft.norton.com

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-websiden.

3. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. brugeroplysningerne til din Norton Account.

4. På siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten skal du klikke på Køb nu.

5. På siden Indkøbsvogn skal du angive det ønskede antal i feltet Antal.

6. Bekræft ordren, og klik på Fortsæt til sikker betalingsside.

7. På siden Fakturerings- og betalingsoplysninger skal du angive dine fakturerings- og betalingsoplysninger.

8. Klik på Fortsæt for at gennemføre ordren.

Om Norton Anti-Theft

Registrering til Norton Anti-Theft

Visning af abonnementsoplysningerne

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60025337_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013