Aktivér eller deaktiver Låsning af SIM-kort i Norton Mobile Security

Låsning af SIM-kort forhindrer ethvert forsøg på at udskifte sim-kortet, hvis enheden bliver stjålet, og låser enheden. Det kan kun låses op med adgangskoden, som du kender. Låsning af sim-kortet er som standard deaktiveret.

Funktionen Låsning af SIM-kort fungerer ikke med enheder med flere SIM-kort.

Aktivér eller deaktiver låsning af sim-kortet

1. Start Norton Mobile Security-applikationen.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Flyt skydeknappen ved siden af Låsning af SIM-kort under Tyverisikring for at slå funktionen til eller fra.

Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen til Låsning af SIM-kortet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v60010434_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 11/06/2018