Sådan løser du problemer med automatisk udfyldning af webformularer i Norton Password Manager

Hvis webformularen på et bestemt websted ikke bliver udfyldt automatisk af Norton Password Manager, kan du anmelde det via Norton Feedback.

Visse websteder, især netbankers, viser kun feltet med loginoplysninger eller feltet med brugernavnet på websiden. Når du har angivet brugernavnet, bliver du ført videre til den næste webside med feltet til adgangskoden eller to felter til henholdsvis brugernavnet og adgangskoden. Disse websteder kategoriseres som websteder med en delt login-side.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Konfigurer Norton Password Manager til en delt login-side

Du kan kun bruge Norton Password Manager til at gemme dine loginoplysninger, hvis der på webstedet benyttes en webbaseret formular til siden med delt login.

1. Åbn webstedet, hvor du vil gemme dine loginoplysninger.

2. Klik på Boksen er lukket i internetbrowseren, hvis boksen er lukket.

3. Indtast adgangskoden i vinduet Boksen er lukket, og klik på Åbn.

4. Indtast loginoplysningerne til webstedet, og klik på Login eller Log på.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59913692_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/09/2018