Norton Identity Safe bruger ikke automatisk udfyldning i webformularerne

Hvis webformularen på et bestemt websted ikke bliver udfyldt automatisk af Identity Safe, kan du anmelde det via Norton Feedback.

Visse websteder, især netbankers, viser kun feltet med loginoplysninger eller feltet med brugernavnet på websiden. Når du har angivet brugernavnet, bliver du ført videre til den næste webside med feltet til adgangskoden eller to felter til henholdsvis brugernavnet og adgangskoden. Disse websteder kategoriseres som websteder med en delt login-side.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Sådan tilføjer du loginoplysningerne for en en side med delt login manuelt

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet.

3. Klik på Identity Safe.

4. Indtast adgangskoden til din boks i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn.

5. Klik på Nye loginoplysninger øverst i Norton Identity Safe-vinduet.

6. Skriv en titel til webstedet i vinduet Opret loginoplysninger.

7. Indtast webstedets URL-adresse i feltet URL-adresse for login, eller kopiér og indsæt den nøjagtige URL-adresse fra internetbrowseren

8. Indtast brugernavnet til webstedet i feltet Brugernavn.

9. Indtast adgangskoden til webstedet i feltet Adgangskode.

Hvis Identity Safe skal bede om adgangskoden til boksen, mens et websted åbnes, skal du markere afkrydsningsfeltet Kræv adgangskode til boksen.

10. Klik på Gem for at gemme loginoplysningerne.

11. Klik på Luk.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.