Internetskemaer udfyldes ikke automatisk af Identity Safe i mit Norton-program

Hvis internetskemaer ikke udfyldes automatisk af Identity Safe, kan du kontrollere, om du kan se Norton-værktøjslinjen i din internetbrowser. Læs Jeg kan ikke finde Norton-værktøjslinjen i min internetbrowser, hvis du ikke kan finde Norton-værktøjslinjen.

Hvis automatisk udfyldning med Identity Safe ikke virker i en formular på et bestemt websted, kan du udføre en af følgende handlinger:

• Rapportér det via Norton Feedback

• Rapportér det fra Norton-værktøjslinjen

Klik på Boksen er åben, vælg Indstillinger, og klik på Rapportér et problem på dette websted.

I mellemtiden kan du udfylde internetskemaerne manuelt.

Visse websteder, især netbankers, viser kun feltet med loginoplysninger eller feltet med brugernavnet på websiden. Når du har angivet brugernavnet, bliver du ført videre til den næste webside med feltet til adgangskoden eller to felter til henholdsvis brugernavnet og adgangskoden. Disse websteder kategoriseres som websteder med en delt login-side. Gå til trin 2, hvis du vil konfigurere Identity Safe til en delt login-side.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Konfigurer Identity Safe til en delt login-side

Du kan kun bruge Identity Safe til at gemme dine loginoplysninger, hvis siden benytter et webbaseret skema til siden med delt login. Gå til trin 2, hvis du manuelt vil føje loginoplysninger til en side med delt login.

1. Åbn webstedet, hvor du vil gemme dine loginoplysninger.

2. Klik på Boksen er lukket i internetbrowseren, hvis boksen er lukket.

I Google Chrome vises Norton-værktøjslinjen ikke på siden Ny fane eller Oversigt. Den vises kun på HTML-baserede websider.

3. Indtast adgangskoden i vinduet Boksen er lukket, og klik på Åbn.

4. Indtast loginoplysningerne til webstedet, og klik på Login eller Log på.

5. Loginoplysningerne gemmes automatisk i boksen.

Klik på Indstillinger, og vælg Ignorer dette websted, hvis du ikke vil gemme loginoplysningerne.

TRIN 2

Føj loginoplysningerne manuelt til en side med delt login

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Identity Safe under Identitetsbeskyttelse.

• Fortsæt til linje 5, hvis boksen er åben.

• Indtast adgangskoden, hvis boksen er lukket, og klik på Åbn.

5. Klik på Nye loginoplysninger øverst i Norton Identity Safe-vinduet.

6. Skriv en titel til webstedet i vinduet Opret loginoplysninger.

7. Indtast webstedets URL-adresse i feltet URL-adresse for login, eller kopiér og indsæt den nøjagtige URL-adresse fra internetbrowseren

8. Indtast brugernavnet til webstedet i feltet Brugernavn.

9. Indtast adgangskoden til webstedet i feltet Adgangskode.

Hvis Identity Safe skal bede om adgangskoden til boksen, mens et websted åbnes, skal du markere afkrydsningsfeltet Kræv adgangskode til boksen.

10. Klik på Gem for at gemme loginoplysningerne.

11. Klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59913692_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016