Meddelelsen "Dit Norton-køb behandles og vil blive fuldført inden for ca. 4-8 timer..." vises når jeg køber et produkt fra Nortons onlinebutik

Efter du bestilte en vare i Nortons onlinebutik, modtog du muligvis en meddelelse magen til denne:

"Tak for din bestilling.

Dit Norton-køb behandles og vil blive fuldført inden for ca. 4-8 timer. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail, når ordren er fuldført"

Du vil muligvis også modtage en mail med samme meddelelse.

Denne meddelelse viser, at vi mod forventning ikke kan behandle din bestilling straks, men vi vil fortsat behandle din bestilling og give dig besked, når den er gennemført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59890877_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 20/07/2016