Norton Mobile Security er installeret på min mobilenhed, og jeg vil skifte mobiloperatør eller SIM-kort

Du kan fortsætte med at bruge Norton Mobile Security med den nye mobiloperatør, så længe abonnementet er aktivt.

Hvis du har konfigureret funktionen Tyverisikring i Norton Mobile Security og har aktiveret Låsning af SIM-kort, er enheden låst, når sætter sim-kortet fra den nye mobiloperatør i. Du kan låse enheden op ved at indtaste adgangskoden til funktionen Tyverisikring.

Alternativt kan du deaktivere SIM-kortlåsen, før du isætter SIM-kortet fra den nye mobiloperatør.

Funktionen Låsning af SIM-kort fungerer ikke med enheder med flere SIM-kort.

Deaktivering af SIM-kortlåsen

1. Gå til startskærmen, og åbn appen Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Flyt skydeknappen ved siden af Låsning af SIM-kort under Tyverisikring for at slå funktionen fra.

Når du har udskiftet SIM-kortet og genstarter enheden, skal du gentage linje 1 til 3 for at aktivere Låsning af SIM-kort igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59843418_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 29/11/2016