Sådan konfigurerer du Norton Mobile Security, hvis du skifter simkort eller mobiloperatør

Du kan fortsætte med at bruge Norton Mobile Security med den nye mobiloperatør, så længe abonnementet er aktivt.

Hvis du har konfigureret funktionen Tyverisikring i Norton Mobile Security og har aktiveret Låsning af SIM-kort, er enheden låst, når sætter sim-kortet fra den nye mobiloperatør i. Du kan låse enheden op ved at indtaste adgangskoden til funktionen Tyverisikring.

Alternativt kan du deaktivere SIM-kortlåsen, før du isætter SIM-kortet fra den nye mobiloperatør.

Funktionen Låsning af SIM-kort findes kun til Android-enheder og kan ikke bruges på enheder med to SIM-kort.

Deaktivering af SIM-kortlåsen

1. Gå til startskærmen, og åbn appen Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Flyt skydeknappen ved siden af Låsning af SIM-kort under Tyverisikring for at slå funktionen fra.

Når du har udskiftet SIM-kortet og genstarter enheden, skal du gentage linje 1 til 3 for at aktivere Låsning af SIM-kort igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v59843418_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/08/2017